ЗА СОБСТВЕНИЦИ

Предлагани услуги

Възползвайки се от нашия пакет „Зимна грижа“, Вие ще си спестите излишен стрес относно състоянието на апартамента Ви докато сте извън България. Обикновено, през зимния сезон сградата е необитаема и поради ниските температури водата в тръбите може да замръзне, което неминуемо ще доведе до изтичане на водата както във Вашия, така и в съседните апартаменти. Освен това, появата на влага и мухъл е често явление в апартаменти, които не се проветряват дълго време. С цел предотвратяване на каквито и да било щети, настойчиво Ви съветваме да се възползвате от нашите услуги през зимния сезон. Молим Ви да имате предвид факта, че ние не носим отговорност за щетите във Вашия апартамент, настъпили вследствиена замръзване, изтичане на вода и поява на влага при отказ от Ваша страна да се възполвате от пакета „Зимна грижа“.

Пакетът включва: 
Подготовка на имота за зимния сезон след заминаването ви:  
  - Размразяване, почистване и изключване на хладилника от мрежата 
  - Спиране на водата 
  - Спиране тока от главното ел.табло 
  - Преместване на мебелите далеч от стените, отваряне вратите на шкафовете и гардеробите, чекмеджетата и т.н. с цел проветряване и предпазване от влага и мухъл. 

Текуща поддръжка на имота: 
- Проветряваме апартамента, отваряме прозорците и вратите веднъж седмично  
- Провеждаме седмична проверка на апартамента за влага и мухъл и ги премахваме, ако са налични 
- Изготвяме седмични отчети за състоянието на Вашия апартамент (при възникване на каквито и да било проблеми ние незабавно Ви уведомяваме и правим всичко възможно за да ги отстраним)  
- Съдействаме при нужда от ремонтни дейности във Вашия апартамент. Достъпът на работници във Вашето жилище става само в наше присъствие. Съставяме отчет за извършената работа и издаваме фактура-разписка.

Подготовка на имота за летния сезон:  
- Щателно почистване на Вашия апартамент за началото на летния сезон (включва почистване на стаите, шкафовете и терасата, измиване на посудата, пране на спалното бельо и хавлиите).  
- Пълнене на бойлера с вода и проверка на ВиК инсталациите 
- Проверка на всички ел. уреди и включване на хладилника в мрежата. 

Допълнително предлагаме: 
- Плащане на всички сметки  
- В това число за ползване на кабелна телевизия, ток, вода, плащане на данъци и т.н.  
- Представяме фактури и разписки за всички показания на електромера и водомера във Вашия апартамент 
- Съхраняване на ключовете от Вашия апартамент 

 ЦЕНИ: 
 За Студио - 220 евро 
 За Едноспален апартамент - 240 евро 
 За Двуспален апартамент - 260 евро