Местоположение

Местоположение - Слънчев бряг...

Уникалното разположение на GOLDEN RAINBOW VIP RESIDENCE го прави един от най-предпочитаните на българското Черноморие. Разположен на самия бряг в централната част на курорта Слънчев Бряг го прави лесно достъпен, тих и комуникатвен.
Луксозната сграда е заобиколена от пясъчни дюни, а на уживения плаж има ресторанти, плажни барове и кафенета. В близост има търговска улица с магазини, заведения и атракциони. Комплексът се намира на 5 минути пеша от центъра на Слънчев Бряг и на 30 км от летище Бургас.

Слънчев Бряг предлага различни забавления. Множество дискотеки, барове, ресторанти с музика на живо и също така открити дискотеки на плажа ще направят вашата почивка незабравимо преживяване . Ако желаете да се насладите на плажно каране на бъги или езда в планината или подводни експедиции, тогава това ще бъде най-подходящото място за Вас. Огромрен аква Парк е разположен само на няколко минути от комплекса.

Любителите на древна история и култура няма да останат разочаровани - в стария град Несебър има древни останки от кораби и други архиологични находки.

Какво ще кажете за пътуване до Инстанбул? Няма никакви проблеми - моторна лодка ще ви разведе на малка екскурзия. Има много атракции ,при които никой не би останал разочарован. Всякакви видове спорт на Ваше разположение: сърф, водни ски и парашут, банан, плаване с яхта, водно колело, джетове, тенис, плажен волейбол, мини-голф, боулинг, фитнес зали и спортни турнири за аматьори и професионалисти. Един невероятен рай за деца предлага; забавни игри, детски басейни, картинг. ПС: специални намаления, детски менюта и 24-часова детска градина.