Политика за поверителност на личните данни

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА РЕЙНБОУ ХОЛИДЕЙЗ ЕООД, УПРАВЛЯВАЩ GOLDEN RAINBOW VIP RESIDENCE, СЛЪНЧЕВ БРЯГ, ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЩИЯ РЕГЛАМЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ – РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679


Настоящата декларация за поверителност на личните данни на РЕЙНБОУ ХОЛИДЕЙЗ ЕООД има за цел да разясни практиката ни относно събирането, използването и разкриването на личните данни, които събираме от Вас или за Вас чрез сайта ни, чрез електронната поща, писмена или устна комуникация с нас във връзка с ползването нз хотелски услуги и свързаните с тях продукти.
Предприели сме мерки да гарантираме, че информацията, която обработваме е пълна и актуална, като разчитаме нашите клиенти да налагат корекции върху тази информация, когато е необходимо.
При ползване на хотелски услуги и свързаните с тях продукти в комплекс Golden Rainbow VIP Residence, посещаването и ползването на нашия уебсайт и по време на комуникацията ни , вие се съгласявате вашата лична информация да бъде събирана, използвана и разкривана в съответствие с посочените правила отдоу.


ЛИЧНИ ДАННИ, които събираме може да включват:
 • Име, имейл адрес, телефонен номер
 • Номер на паспорт или лична карта
 • Информация за разплащане (Вид и номер на кредитна карта, дата на валидност)
 • Информация за госта включаща дата на пристигане, дата на заминаване, специални предпочитания за стая, услуги и други


ЦЕЛ на събиране на лични данни:
 • Осъществяване на резервации
 • Администрирането на резервации и услуги
 • Маркетингови дейности позволени от закона
 • Предоставяне на своевременни услуги
 • Таксуване за използвните услуги
 • Събиране на неизплатени дългове
 • Разрешаване на юридически спорове
 • Предотвратяване на вид измама
 • Процедиране със заявка изпратена от клиента


КОГА разкриваме лична информация:
 • С изричното съгласие на клиента
 • Разкриване на информация на трети страни, ако даден закон, наредба или съдебно разпореждане законово ни позволява или изисква да го направим
 • Разкриване на информация на трети лица, ангажирани с предоставянето или изготвянето на дадена услуга


СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ:

Съхраняването на Вашата лична информация е за периода, необходим за осъществяване на целите описани в настоящата Декларация , освен ако не е необходим по-дълъг период за съхраниение в съответствие с приложимите закони. Съобразно с приложимите закони, Вие давате своето съгласие за тези цели и съгласието Ви остава в сила и след прекратяване на отношенията ни с Вас.
В съответствие с приложимите закони за защита на личните данни, ние спазваме необходимите процедури, за да продотвратим неупълномощен достъп до и неправилното използване на лични данни. Ние използваме съответните бизнес системи и процедури, за да защитаваме и осигурим безопасността на личните данни, които ни предоставяте. остъпът до личната Ви информация е ограничен до избрани служители или представители.
Вие винаги имате правото да разглеждате личните данни, които пазим за вас. Може да направите заявка за преглед на вашите лични данни, като ни изпратите имейл на посочения по-долу адрес.
Може също да се свържете с нас, ако смятате че личните данни които имаме за вас не са вярни, ако смятате че вече не сме упълномощени да използваме вашите лични данни
Може да се свържете с нас по всеки един от следните начини и да поискате достъп или коригиране/актуализация на Вашата лична информация


Е-mail: book@goldenrainbow.bg

Teлефонен номер: +359 899 609 660ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Ако сте гост в GOLDEN RAINBOW VIP RESIDENCE, Слънчев Бряг, Ви информираме че е налична система за 24 часово видео наблюдение, която записва Вашите действия от влизането Ви в обектите ни до напускането Ви. Записите от всяка камера се съхраняват до 3 седмици на сървъри. Данните от записите се ползват само и единство в случай на кражби и нарушения на вътрешния трудов ред или щети нанесени, както от гостите в обектите, контрагенти-доставчици, служители и/или трети лица. Записите могат да бъдат предоставени само на органите на реда, след предоставен за целта документ.


Рейнбоу Холидейз ЕООД е регистрирана в Кoмисията за защита на личните данни с номер 1440779