Местоположение

Golden Rainbow притежава уникално местоположение. Намира се на най-екслузивното място в курорта Слънчев бряг, заобиколен от 300-метров пояс с дюни и на самия бряг на южната плажна ивица в курорта.

Комплексът Слънчев Бряг предлага различни забавления. Множество магазини, дискотеки, барове, ресторанти с музика на живо и също така открити дискотеки на плажа ще направят вашата почивка в незабравимо преживяване . Ако желаете да се насладите на плажно каране на бъги или езда в планината или подводни експедиции, тогава това ще бъде най-подходящото място за Вас. Огромрен аква Парк е разположен само на няколко минути от комплекса.

Любителите на древна история и култура няма да останат разочаровани - в стария град Несебър има древни останки от кораби и други архиологични находки.

Какво ще кажете за пътуване до Инстанбул? Няма никакви проблеми - моторна лодка ще ви разведе на малка екскурзия. Има много атракции, при които никой не би останал разочарован. Всякакви видове спорт на Ваше разположение: сърф, водни ски и парашут, банан, плаване с яхта, водно колело, джетове, тенис, плажен волейбол, мини-голф, боулинг, фитнес зали и спортни турнири за аматьори и професионалисти. Един невероятен рай за деца предлага; забавни игри, детски басейни, картинг. ПС: специални намаления, детски менюта и 24-часова детска градина.


Вижте Golden Rainbow Vip Residence на по-голяма карта